OBRAZEM: Nehoda u zóny Verne. Plně naložený vozík vytlačil auto do škarpy
Auto skončilo po nehodě na boku ve škarpě. Foto: hasiči Kadaň
Chomutov

Klášterec nad Ohří – Na boku ve škarpě skončilo ve středu 16. srpna u průmyslové zóny Verne auto s přívěsným vozíkem.  Řidiči se naštěstí nic vážného nestalo. O nehodě informovali kadaňští hasiči, kteří zde společně s kláštereckými hasiči, policisty a záchrankou zasahovali.

Řidič havarovaného auta jel s plně naloženým vozíkem z hor. Náklad zřejmě v jednu chvíli vůz „přetlačil“, motorista řízení nezvládl a auto tak skončilo na boku v příkopu. Podle hasičů se muži naštěstí při kolizi nic nestalo, z preventivních důvodů byl ale převezen na lékařské vyšetření.  Při nehodě bylo poničeno také protijedoucí vozidlo, které mělo poškozený nárazník.

1708mehoda1

1708nehoda4

1708nehoda2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru