Krušné hory / Klínovec – Zimní skotačení na místě ne k tomu určeném, chvilka nepozornosti a velký problém je na světě. K ošklivě vypadající nehodě vyjížděli před několika hodinami lékaři záchranné služby do lyžařského areálu na Klínovci. Teprve tříletá holčička tady při jízdě na bobech skončila pod koly osobního automobilu, na vině je údajně doprovod dítěte, tedy babička.

 

„Babička holčičku neuhlídala"

Ke kolizi došlo dnes dopoledne kolem desáté hodiny u spodní stanice lanovky Dámská. „Toto místo není v žádném případě určeno k bobování nebo sáňkování, k takovým aktivitám máme v areálu přímo určenou dráhu," říká klínovecký mluvčí Adam Svačina. „Bohužel, babička, jako doprovod malé dívenky, tuto variantu nezvolila a holčičku pak na svahu neuhlídala. Ta při jednom ze svých dojezdů přejela příkop u silnice a spadla přímo pod kola projíždějícího auta," dodává mluvčí.

Štěstí v neštěstí

Při vší smůle mělo děvčátko obrovské štěstí. Na místě okamžitě zasahovali pracovníci Horské služby, kteří přivolali službu záchrannou. „Holčička podle prvních informací utrpěla naštěstí pouze lehčí zranění. V současné době se nachází na chirurgickém oddělení kadaňské nemocnice," uvádí k případu vedoucí dispečer krajské záchranky Pavel Šebesta.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru