Strážníci našli v Chomutově dvě vykradená auta v jedné ulici
Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Hlídka městské policie byla vyslána na základě telefonického oznámení do ulice Zdeňka Štěpánka, kde se mají nacházet dvě vozidla s rozbitými bočními okny.

Na místě strážníci okamžitě zjistili, že oznámení se zakládá na pravdě a že zde tímto vzniklo důvodné podezření ze spáchání trestného činu krádeže vloupáním.

K prvnímu vozidlu se dostavila jeho uživatelka, která už pohledem zjistila, že ve vozidle chybí vestavěná navigace. Sama tedy informovala s podrobnostmi Policii ČR a incident oznámila.

Posléze přišla k druhému vozidlu majitelka, která taktéž vyčkávala příjezdu Policie ČR. Ta si událost převzala k dalšímu vyšetřování.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru