Žena se zabarikádovala na toaletě nočního podniku, myslela si, že ji pronásledují
Foto: Městská policie Chomutov
Chomutov

Chomutov - Ženu, kterou někdo pronásledoval, zahnal strach až do koupelny jednoho z nočních podniků v ulici Písečná. Jak se ukázalo, za jejími obavami nebyl stalker, ale něco jiného.

Žena se zabarikádovala na toaletě a snažila se strhnout pozornost někoho, kdo by jí mohl pomoci. Odtáhla podstavec umyvadla ode zdi, sundala ze zdi zrcadlo. Snad kdyby udělala rámus rozbitím nějaké věci, někdo by jí přišel na pomoc. Začala křičet z okna v domnění, že ji někdo zachrání.

Za dveřmi místnosti se poté ozvali strážníci a snažili se ženu přesvědčit, ať dveře otevře, že jí chtějí pomoct. Ženě se ulevilo, konečně přišla pomoc, která ji strachu zbaví. Ten strach se jmenoval pervitin, který žena, jak se následně přiznala, užila a její reakce na něj už tu byla popsána.

Neměla u sebe žádný doklad totožnosti, ale vzhledem k jejímu psychickému stavu nebyla předvedena k ověření totožnosti, nýbrž Policie ČR potvrdila totožnost na místě. Nikomu nevznikla žádná škoda na majetku a žena se pomalu uklidňovala, proto se po dohodě s policisty rozhodlo, že žena pojede do opatrovnictví své babičky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru