Chomutovan vykrádal osobní auta v několika ulicích
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Chomutovští policisté obvinili z krádeže 41letého místního obyvatele, který se vloupal do zaparkovaného vozidla v Přemyslově ulici. Z auta sebral věci za 8 tisíc korun. Na svědomí toho má ale daleko víc, jak vyplulo na povrch.

"Během vyšetřování policisté zjistili, že má na svědomí další vykradená auta v ulicích Přemyslova, Březenecká, Kamenná, Školní a Zahradní. Majitelům zmizely různé věci - navigace, oblečení, nabíječky, autorádia, sluneční brýle a další," uvedla chomutovská policejní mluvčí Marie Pivková. Škoda se vyšplhala na téměř 45 tisíc korun.

Muž byl zadržen, po nezbytných úkonech skončil v policejní cele a na státní zastupitelství byl doručen podnět k jeho vzetí do vazby. "Na příkaz soudu proběhla v pátek eskorta obviněného do vazební věznice v Litoměřicích," sdělila Marie Pivková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru