Chomutov – Základní škola na Březenecké, respektive její jídelna, se pro jedno odpoledne opět stane diskuzním sálem. Před necelým týdnem tady proběhla bouřlivá debata místních obyvatel a investorů ohledně výstavby startovacích bytů (článek najdete zde), za čtrnáct dní tady naplánovala chomutovská radnice setkání občanů s představiteli města.

setkání1Už nyní můžete posílat podněty

„Na podněty a dotazy občanů budou tradičně odpovídat zástupci vedení města, ale i městské policie, technických služeb či dopravního podniku," říká chomutovský primátor Jan Mareš a dodává, „pokud nám lidé budou chtít zaslat své podněty předem, zřídili jsme pro ně speciální e-mailovou adresu."

Primátor tentokrát bude

Vzhledem k aktuálnímu problému, který na Březenecké víří vášně, se stejně jako v prvním případě očekává velká účast. Navíc, tentokrát bude setkání přítomen i sám primátor. Na lednové schůzi lidé jeho neúčast hojně kritizovali, on byl ale pracovně mimo město.

Napište si do diáře

A kdy se na setkání nachystat? Podiskutovat můžete přijít v úterý, 25. února v 16 hodin, a jak již bylo napsáno, beseda proběhne v jídelně Základní školy na Březenecké. Dotazy a věcné připomínky můžete posílat na adresu - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. – . „Na smysluplné podněty připraví radnice odpovědi, které bude prezentovat právě na uvedeném setkání," předesílá chomutovská tisková mluvčí Šárka Schönová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru