AKTUÁLNĚ: Lupiči přepadli banku v Klášterci nad Ohří, jsou na útěku
Vyšetřování u klášterecké banky. Foto: Oldřich Hájek
Chomutov

Klášterec nad Ohří – K loupežnému přepadení banky v Klášterci nad Ohří na Chomutovsku došlo ve středu krátce po půl druhé odpolední. Na místě jsou nyní kriminalisté, policisté kontrolují výjezdové cesty z města.

K přepadení došlo v pobočce Moneta Money Bank. Podle policie mají mít loupežný akt na svědomí dva muži, kteří se získanými prostředky uprchli. „V tuto chvíli nemůžeme sdělit více informací,“ uvedla policejní mluvčí Marie Pivková.

Banka je nyní zavřená, je před ní vidět několik kriminalistů a technici v bílých pláštích, kteří občas vyjdou ven. Na výjezdu z města policejní hlídky kontrolují projíždějící motoristy.

Před necelými dvěma měsíci, 12. června, došlo na Chomutovsku k jinému přepadení banky. Pobočku KB tam vyloupil zatím neznámý muž v bílé kšiltovce.

Jakmile budou dostupné další informace, přineseme je.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru