Chomutov – Mezi chomutovskými fanoušky to v poslední době pořádně vře. Hlavním důvodem jsou samozřejmě výkony a výsledky našich „miláčků", stále hlasitěji se ale mluví také o nespravedlnosti v podobě výše vstupného. Pirátské vedení o problému ví a rázně ho vyřešilo. Platnost permanentní vstupenky byla prodloužena až do posledního domácího utkání stávající sezóny.

permice

Slevu kompenzoval finanční benefit

Problém je prostý. Vedení Pirátů, na základě smutných výkonů chomutovských hokejistů, přikročilo v prosinci ke snížení vstupného na poloviční ceny. Aby majitelé permanentek nepřišli zkrátka, dostali benefit v podobě 250 korun na nákup jakéhokoliv zboží ve fanshopu (částku si případně mohli ponechat jako slevu na nákup permice pro příští rok).

Permanentka platí do poslední sirény

Prosinec utekl jako voda, Piráti se za tu dobu stále výhry nedočkali (naposledy to bylo 1. 12. 2013 nad Kladnem) a ceny zůstávají na stejné výši. I matematik amatér si velmi snadno spočítá, jak „bití" jsou na tom právě vlastníci sezónních vstupenek. Tedy spíše byli by, kdyby management neudělal jednoznačné rozhodnutí. „Majitelé permanentních vstupenek už v letošním ročníku nezaplatí za vstupné na domácí zápasy v SD Aréně ani korunu. A to platí jak pro skupinu o umístění v Tipsport extralize, tak i pro baráž, která Piráty téměř jistě čeká," říká marketingový ředitel Pirátů David Dinda.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru