Zatopené ulice, spadané stromy. Hasiči v noci vyjížděli kvůli letní bouřce
Zatopená ulice v Ústí nad Labem. Foto: e-usti.cz
Chomutov

Ústecký kraj - Hasičské jednotky v Ústeckém kraji vyjely v noci a ráno od 23:27 1. srpna do 7:19 2. srpna k 13 událostem způsobeným noční bouřkou. Na devíti místech hasiči odstraňovali spadlé stromy nebo větve a ve čtyřech případech vyjely jednotky k čerpání vody.

V okresu Ústí nad Labem vyjely hasičské jednotky k šesti událostem. Hasiči čerpali vodu na Střekovském nábřeží, kde byly ucpané kanály, pod viaduktem v drážďanské ulici v Krásném Březně voda sama odtekla. Hasiči odstraňovali nalomený strom v kempu v Chabařovicích, spadlý strom na komunikaci v Ryjicích, tři spadlé stromy na silnici v Povrlech a větev spadlou dráty trolejí v Krásném Březně.

V okresu Děčín vyjely jednotky k 4 událostem. Zanesené byly kanály pod viaduktem v Krokově ulici v Děčíně. A také v Boleticích nad Labem, kde byla zatopená silnice. V Hřensku spadl vzrostlý buk na garáže a auto. U Kerhartic spad strom na silnici.

V okresu Teplice čerpali hasiči vodu ze silnice v Nákladní ulici, kde byly zaneseny kanálové vpusti. V Řetenicích spadla bříza na vozovku.

V okresu Litoměřice spadl strom na silnici u obce Mšené-lázně.

V Chomutově spadl strom na vozovku v Blatenské ulici.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru