Praha / Chomutov – Těžko říci, co přesně měl před týdnem na mysli kapitán chomutovského výběru Luboš Bartečko, když v rozhovoru na pirátských stránkách prohlásil: „Jdeme správným směrem." Hned následující zápas totiž prohráli Piráti 1:2 a dnes si z Prahy odvážejí potupnou prohru devět k nule.

pirátisparta

Sparta nám dala ve dvou zápasech 16 gólů

Pravda, letošní Sparta je nad síly většiny soupeřů z celého extraligového pole, devítka je ale přece jen dost. Podobný příděl vyfasovaly v Praze už jen Karlovy Vary (11:0), Litvínov (7:0), a světe div se, opět Chomutov. To ale bylo na domácím ledě, osmadvacáté kolo, 5. prosince a výsledek to byl obdobně smutný jako dnes, 0:7.

Vítězná trefa padla již v sedmé minutě

Rozepisovat se nějak více o dnešním zápase nemá moc smysl. Rozhodnuto bylo v podstatě po první třetině, kdy už Pražané vedli 3:0. O branky se postarali v sedmé minutě Petr Kumstát (při vlastním oslabení), jedenáctá minuta Daniel Přibyl a čtrnáctá minuta Petr Ton.
Ve druhé třetině se trefili v pětadvacáté minutě Karel Pilař, dvacátá sedmá Lukáš Klimek, dvacátá devátá Tomáš Rachůnek a osmatřicátá Jan Buchtele.

Kumstát zápas načal i skončil

Třetina třetí, čtyřicátá sedmá minuta a premiérový gól v dresu Sparty pro Adama Poláška. Ve dvaapadesáté minutě pak gólový účet zápasu uzavřel stejný muž, který ho načal. Druhou branku zápasu si na své konto připsal Petr Kumstát a upravil stav na konečných 9:0.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru