České Hamry – Jako by ohnivého neštěstí nebylo dnes již dost. K dalšímu požáru, tentokrát v Českých Hamrech, vyjížděli zhruba před hodinou klášterečtí hasiči. V jejich záchranářské práci jim pomohli dobrovolníci z horských městeček.

hasici4Klášterec, Vejprty, Hamry a Kovářská

V mnohém si oba požáry (více o odpoledním v Chomutově najdete zde) byly velmi podobné. V obou případech hořela střecha (podle našich informací vzplanul hamerský oheň od komína),  v obou případech zasahovaly na místě čtyři hasičské jednotky. Hlášení o požáru v Českých Hamrech dostali hasiči pět minut před osmnáctou hodinou. Na místo vyjela jednotka profesionálů z Klášterce nad Ohří a trojice jednotek dobrovolných. Vejprtští, Kryštofovy Hamry a také hasiči z Kovářské.

Dva lidé se nadýchali zplodin

„Požár byl lokalizován během dvaceti minut. K žádným zraněním naštěstí nedošlo, pouze dvě osoby, které se do příjezdu hasičů snažily oheň hasit samy, se nadýchaly zplodin. V současné době jedou na místo pracovníci zdravotní záchranné služby," uvádí důstojník operačního střediska hasičů Tomáš Kalvoda.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru