Špína a plíseň. Hygienici zavřeli bistro u Nechranické přehrady
Zdroj: Krajská hygienická stanice Ústí nad Labem
Chomutov

Nechranice – Hygienici uzavřeli bistro U Hráze v autokempu Nechranice - Vikletice. Jedná se o sezónní provozovnu v kempu s výrobou hotových pokrmů. Kontroloři z krajské hygienické stanice zjistili, že v celém provozu není dodržována nezbytná hygiena.

Hygienici byli v bistru 18. července. Během kontroly zde objevili značně znečištěné prostory i zařízení, nepořádek byl v kuchyni, ve skladu potravin, v šatně i na WC pro zaměstnance. V ledničce v kuchyni i ve skladu byly v době kontroly společně skladovány potraviny a suroviny vzájemně neslučitelné (syrové kuřecí maso a uzeniny, sýry a syrová vejce). V mrazáku se nacházely potraviny a suroviny dodatečně zamrazené nebo uchovávané v rozporu s pokyny výrobce. Zmražené byly například plísňové sýry nebo sýr cihla.

Hygienici proto rozhodli o okamžitém uzavření provozovny až do odstranění závad. Provozovateli bude uložena pokuta.

2707bistro1

2707bistro4

2707bistro3

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru