Rušný víkend: Rvačka v Klášterci, agresivní žena v Jirkově a krádež v Chomutově
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko – Policisté na Chomutovsku se zabývají hned několika případy, které se staly během uplynulého víkendu. Vyšetřují rvačku, rušení nočního klidu a jednu noční krádež.

V noci z pátku na sobotu se na ulici Ervěnická v Jirkově chovala nevhodně 36letá žena. Hlasitě vykřikovala a tak rušila ostatní obyvatele ve spánku. Ve svém jednání nepřestala ani po příjezdu policejní hlídky z Jirkova. „Nadále křičela a policisty vulgárně urážela. Po zadržení se podrobila dechové zkoušce, přístroj naměřil 1,22 promile alkoholu v dechu,“ řekla policejní mluvčí Marie Pivková.

Incident na ulici

V sobotu brzy ráno došlo v Klášterci nad Ohří v Nádražní ulici k incidentu mezi dvěma muži. Čtyřiadvacetiletý místní obyvatel napadl jiného muže, který spadl ze schodů. „Utrpěl zranění, které si vyžádá léčení po dobu několika týdnů. "Co bylo příčinou uvedeného jednání, policisté z místního obvodního oddělení vyšetřují. Incident vyhodnotili jako výtržnictví a ublížení na zdraví,“ uvedla policejní mluvčí.

Během spánku přišla o batoh

Chomutovští policisté pro změnu pátrají po totožnosti zatím neznámého zloděje, který v parku okradl žena z Jirkova. Ta v neděli večer usnula na lavičce a kdosi jejího spánku využil ke krádeži. Sebral jí značkový batoh s peněženkou a osobními doklady. Žena vyčíslila škodu na 1600 korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru