Z Nechranické přehrady někdo ukradl plachetnici, policistům se loď podařilo najít
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Na policii v Kadani se minulý týden obrátil muž z Mostu a oznámil krádež plachetnice. Policistům se loď podařilo najít, a dokonce nebyla ani poškozena.

Juniorskou plachetnici měl majitel původně uzamčenou ke kotvící tyči na Nechranické přehradě, odkud během několika dnů zmizela. Škodu stanovil na 16 tisíc korun. Přestože majitel lodi v nalezení plachetnice zřejmě příliš nedoufal, tentokrát měl velké štěstí. „Policisté z Března a Kadaně provedli po přehradě pátrací akci, která byla úspěšná. Plachetnice byla nalezena a nepoškozená vrácena majiteli,“ řekla policejní mluvčí Marie Pivková. Kdo loď sebral, policisté nadále zjišťují.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru