Jirkovští školáci budou mít hřiště za více než 6 milionů. Už se staví
Hřiště by mělo být hotové do 20. srpna. Zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov – U Základní školy Budovatelů v Jirkově vyroste přes prázdniny nové víceúčelové venkovní hřiště. Město přijde na 6,6 milionu korun.

Staré venkovní hřiště škola v podstatě už poslední roky nemohla téměř využívat. „Poslední dva roky jsme staré hřiště využívali jen omezeně, maximálně na běhání a skákání. Ale třeba míčové hry se tu hrát nedaly,“ potvrzuje ředitel školy Miloš Rousek. V posledním roce pak škola hřiště zavřela úplně. Podle ředitele už nebylo bezpečné.

Na novém sportovišti budou dvě hřiště s umělým povrchem, atletický sektor a dokonce venkovní posilovna. Město vyjde rekonstrukce hřiště na 6,6 milionu korun, je to jedna z největších investičních akcí letošního roku. Práce už začaly, termín dokončení je stanovený na 20. srpna.

Součástí hřiště budou:
● dvě víceúčelová hřiště s umělým povrchem (volejbal, tenis, florbal, futsal)
● běžecká rovinka (50 a 60 metrů)
● sektor pro skok daleký
● sektor pro vrh koulí
● venkovní posilovna

 2407hriste1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru