Drama poblíž Černovic: Řidič byl zaklíněn v hořící škodovce, pomohli mu policisté, kteří jeli náhodou kolem nehody do práce
Ilustrační foto. Zdroj: archiv hasiči
Chomutov

Chomutovsko – Trojice chomutovských policistů zachránila život 24letému řidiči, který havaroval v neděli 23. července na silnici I/13 poblíž obce Černovice. Mladý muž byl zaklíněn v havarovaném hořícím autě. U nehody v tu chvíli nikdo nebyl. 

Policisté si havarovaného vozu všimli při cestě do služby z Kadaně do Chomutova. Škoda Felicia se nacházela mimo vozovku a vycházel z ní kouř. Policisté zastavili a vyběhli k vozidlu. Zároveň již byly vidět i plameny z motoru. „Na místě policisté zjistili, že v autě nachází muž zaklíněný pod promáčklou střechou. Zatímco jeden z policistů volal záchranku a hasiče, další dva zastavili projíždějící nákladní vozidlo, jehož řidič jim poskytl hasicí přístroj, kterým oheň zlikvidovali,“ popsala situaci na místě tisková policejní mluvčí Marie Pivková.

Zraněného řidiče se policisté následně snažili vyprostit, což se jim však nepodařilo. Muže proto udržovali při vědomí a komunikovali s ním až do příjezdu lékaře a hasičů. „Čtyřiadvacetiletý řidič utrpěl těžká zranění se kterými byl letecky transportován do nemocnice v Ústí nad Labem,“ doplnila policejní mluvčí.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru