Do zóny Joseph u Havraně na Mostecku míří nový investor
Nastartujte s námi svoji kariéru. Kvalita – přesnost – odpovědnost.
Chomutov

Ústecký kraj - Feintool je mezinárodně působícím technologickým a tržním lídrem v oblasti technologie přesného lisování. Tato technologie se vyznačuje jak vysokou efektivitou nákladů a kvalitou, tak produktivitou procesu.

Společnost plánuje dlouhodobě investovat do svého růstu v Evropě. V návaznosti na vytváření nových příležitostí na trhu otevírá společnost Feintool v České republice v roce 2018 výrobní závod a nástrojárnu.

Závod v Mostě bude zahrnovat celý technologický řetězec přesného lisování se zaměřením na výrobu nástrojů, náhradních prvků a vysokoobjemovou výrobu automotive dílů na lisech vyrobených pod vlastní značkou Feintool.

Dle plánu by měla výstavba závodu začít v průběhu října 2017 a dokončena být v březnu 2018. Zaměstnávat by měla v první fázi zhruba 80 zaměstnanců. Kapacita koupeného pozemku je ale 6x větší, než je velikost plánovaného závodu. Do budoucna se tedy počítá s růstem výroby i růstem počtu zaměstnanců, a to až na 250 lidí.

V současné době již probíhá nábor manažerských pozic a team leaderů výroby. Navazovat bude nábor dalších THP pozic. Pokud by měl kdokoli zájem, může zaslat svůj životopis na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

2407feintool2

Automatická převodovka. Díly převodovek hospodárně vyráběné přesným lisováním a tvarováním. Foto: Feintool

Společnost byla založena v roce 1959 ve Švýcarsku se sídlem ve městě Lyss. Výrobní závody včetně techno-logických center má společnost v Evropě, Spojených státech, Číně a Japonsku vždy tak, aby byla nablízku svým zákazníkům. Na celém světě pracuje kolem 2 200 zaměstnanců společnosti Feintool na nových řešeních a vytváří klíčové výhody pro své zákazníky.

Více informací se mohou případní zájemci dozvedet na webových stránkach společnosti www.feintool.com.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru