Skříně létaly z okna, nepořádek potom museli noví obyvatelé uklidit
Nepořádek u kontejnerů. Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Motorizovaná hlídka chomutovských městských policistů byla vyslána prověřit telefonické oznámení do ulice Jirkovská, kde má někdo vyhazovat skříně z okna a odnášet je ke kontejneru.

Po příjezdu a místním šetření se ukázalo, že oznámení se zakládalo na pravdě. Strážníci vyhledali ženu, která má mít nepořádek na svědomí, a vyzvali ji k prokázání totožnosti. Na vysvětlenou žena uvedla, že se nastěhovali do nového bytu a původní vybavení neměli kam dát, proto vše odnesli ke kontejnerům.

Strážníci jí vysvětlili, že tímto jednáním se dopouští přestupku, jelikož došlo ke znečištění veřejného prostranství. To bylo vyřešeno v příkazovém řízení a následovala výzva a poučení o tom, že místo se musí uvést do původního stavu, což bylo o něco později ještě zkontrolováno.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru