Strážníci krotili divokou partnerskou hádku
Žena strážníkům řekla, že jí muž poškodil několik osobních věcí a zámek u vchodových dveří. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Partnerskou hádku museli uklidňovat strážníci v domě v Zahradní ulici v Chomutově. Muž tady měl napadnout svoji přítelkyni a demolovat jí věci, ta ho vyhodila ze svého bytu a zavolala policii.

Při příjezdu strážníků na místo už před vchodem čekal muž, který uvedl, že to on byl napaden a následně vyhozen z bytu. Následoval hlídku až ke dveřím bytu, kde již čekala oznamovatelka. Ta tvrdila, že se s mužem nepohodla, ten jí poškodil několik osobních věcí a zámek u vchodových dveří. Z bytu ho proto vyhodila a incident ohlásila.

Dvojice se znovu začala hádat i v přítomnosti strážníků. Muž se ženou se opět slovně uráželi a obviňovali se vzájemně z krádeží majetku toho druhého. Byli tedy strážníky poučeni, že bylo shledáno na místě podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití a proti majetku, což bude postoupeno přestupkové komisi chomutovského magistrátu.

 1807bythadka3

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru