Muži vybírali z kontejneru starý papír. Jeden nakonec skončil v poutech
Muži nakládali papír z kontejneru do auta. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Hlídka městské policie byla vyslána do ulice Seifertova v Chomutově, kde dva muži vybírali papír z kontejneru na tříděný odpad a ukládali si ho do kufru auta. Po celou dobu je sledovala pouliční kamera.

Muži chtěli zřejmě starý papír zpeněžit, toho, že se vybíráním kontejneru dopouštějí přestupku, si ale byli nejspíš moc dobře vědomi.  Když totiž strážníci dorazili na místo, jeden z nich se snažil rychle odejít, druhý odhodil papír pod popelnici. Strážníci oba vyzvali, aby vše vrátili do kontejneru, následně chtěli občanky. Jeden z mužů u sebe doklad neměl, proto měla být jeho totožnost ověřena na policii. Před tím chtěli strážníci zjistit, zda u sebe nemá nějakou zbraň. To se muži ovšem nelíbilo. Hlídku urážel a chtěl odejít pryč. Nakonec tedy skončil s pouty na rukou. Na státní policii byla následně zjištěna jeho totožnost, poté strážníci pokračovali v řešení přestupku. 

Celým incidentem se bude zabývat magistrát. Oba muži jsou podezřelí z přestupku proti majetku. Muž, který strážníkům nadával a chtěl odejít, navíc ještě z neuposlechnutí výzvy úřední osoby.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru