Milan se dnes vrací ze své třetí Cesty proti bolesti. Přidejte se na poslední etapě k nám, vyzval všechny!
Milan Dzuriak se svými bratry. Zdroj: facebook
Chomutov

Jirkov - Mladý Jirkovák Milan Dzuriak se v úterý 11. července vrací ze své třetí charitativní cesty - Cesty proti bolesti. Přijďte ho přivítat. A pokud byste měli čas a chuť, můžete se dokonce na pár kilometrů k němu připojit na kole.

Milan na svoji třetí Cestu proti bolesti vyrazil v sobotu 24. června ze slovinského Šentjuru. Teď už je jen kousek od domova, do Jirkova přijede s celou svojí výpravou v 16 hodin, přivítat ho můžete v Kostelní ulici.

Milan v pondělí odpoledne vyzval na facebooku všechny příznivce, aby se na poslední etapě domů k němu na kolech přidali. Na všechny cyklonadšence bude čekat v úterý odpoledne ve Strupčicích. „Okolo 14:00 hodin dojedeme do Strupčic ke koupališti a budeme tam čekat na všechny naše příznivce do 15:10. V 15:15 hodin vyjíždíme směr Jirkov. Bude nám opravdu obrovskou ctí, když se na tento úsek trasy přidáš i ty,“ napsal Milan na facebook. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru