OBRAZEM: Čtrnácté Vysmáté léto se líbilo, nejvíce bodoval Marpo a Timko
TroubleGang na Vysmátém létě 2017. Foto: Zdeněk Moravec
Chomutov

Kadaň – Vysmáté léto s pořadovým číslem čtrnáct je minulostí, fanoušci a pořadatelé kadaňského festivalu mohou bilancovat. „Počasí oproti loňsku festivalu přálo, nevyskytly se ani žádné nenadálé komplikace, vše běželo podle připraveného harmonogramu. Za nás určitě spokojenost,“ hodnotí průběh celé akce její manažer Luboš Šamonil.
Slova chvály mají pro právě proběhlý rockfest také návštěvníci. Tento rok se jich do Kadaně sjelo necelých šest a půl tisíce. Je to sice méně, než při ročnících minulých, na dobré náladě to ale neubralo. „Super, pohoda. Obsazení je na první pohled možná slabší než jindy, ale no a? Naopak, poznáme i něco, co běžně neposloucháme. Bavíme se skvěle,“ směje se parta mladých lidí a reaguje na návštěvnost, „méně lidí? Ani to nevypadá, u stánků stojíme fronty stejně jako vždycky a u podií je také hlava na hlavě. Žádná změna, žádný problém.“ A kdo se nakonec líbil asi nejvíce? Co fanoušek, to názor, co člověk, to jiný vkus. Nejčastěji zmiňovaná jména ale byli Marpo (TroubleGang), Jiří Macháček (Mig 21) a Igor Timko (No Name).

Za zmínku stojí také „vyšlapané“ finance na Oranžových kolech ČEZ. Tentokrát se jelo pro kadaňský Šuplík (DDM) a Domov pro seniory. Vaší si zásluhou putuje do obou organizací po padesáti tisících korunách (a ještě nějaké drobné). „Děkujeme všem, kteří nás touto cestou podpořili. Peníze použijeme na nákup laviček k pietnímu místu v naší zahradě, zbytek přidáme k prostředkům určeným na nákup elektrických polohovacích lůžek,“ říká ředitelka Domova Lenka Raadová. Jasno mají i v Šuplíku. „Samozřejmě i my moc děkujeme, šek, respektive peníze na něm, využijeme na doplnění nových potřebných pomůcek,“ připojuje se šéf DDM Jiří Štěrba.

FOTOGALERIE: Vysmáté léto 2017

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru