Podvodnice okradla přes internet desítky lidí. Slíbené kabelky a boty nikdy nedorazily
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Chomutovští kriminalisté obvinili 24letou ženu z Prahy, která na internetu podvedla několik desítek lidí. Nabízela různé zboží, zájemcům ale nic neposlala, peníze si nechávala. Mezi podvedenými jsou i lidé z Chomutovska.

Žena prostřednictvím internetu nabízela ke koupi hlavně kabelky, ale i obuv nebo šperky. „Zájemcům sdělila, že zboží dodá po zaplacení dohodnuté ceny. To však nedodržela, zboží nedodala ani nevrátila peníze,“ řekla k případu chomutovská policejní mluvčí Marie Pivková. Od března do prosince loňského roku připravila žena několik desítek lidí o celkem 33 tisíc korun. Kriminalisté ji teď obvinili z podvodu, soud ji může poslat až na tři roky do vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru