Zaplatil jen pití, batoh měl přitom nacpaný drahými čokoládami
Batoh měl muž nacpaný čokoládami. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Chomutovští strážníci chytili zloděje, který kradl v supermarketu v ulici Mostecká. U pokladny zaplatil jen pití, přitom měl batoh nacpaný čokoládami. Když na něj zakřičel muž z ostrahy, pokusil se prchnout.

Mladého zlodějíčka si ochranka supermarketu všimla už v obchodě. Nespouštěla ho proto z očí až ke kasám. Muž se ale rozhodl, že zaplatí u informací, kam na pult položil pouze pití. Zaměstnanec ostrahy však věděl i o čokoládách v batohu. Když zloděje uviděl, jak prochází přes informace, tak na něj zakřičel, muž se dal okamžitě na útěk. 

Na místo byli proto přivolání strážníci městské policie. Ti během chvíle zloděje chytili v ulici Karla Buriana. Hlídka u muže nalezla batoh, který byl doslova napěchován ne zrovna levnými čokoládami. Muž se k činu doznal, se strážníky šel dobrovolně zpět do supermarketu, kde ukradené zboží vrátil. Dále bude krádež řešit příslušný správní orgán magistrátu.

1406zlodej1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru