Sprosťárna nebo zvláštní vyznání lásky? Tohle natočila městská kamera v Chomutově
Zdroj: Městská policie Chomutov
Chomutov

Chomutov – Potřebu umělecky se vyjádřit zřejmě dostali dva mladíci v Chomutově. Vzali křídy a na chodník nakreslili rozměrné sprosté obrázky, nebo šlo možná o zvláštní vyznání lásky nějaké slečně. Vše zachytila městská kamera. Záznam z ní zveřejnili na svém facebooku chomutovští strážníci.

Pokud malůvka byla vyznáním lásky, tak měla skutečně zvláštní obsah. Mladíci namalovali několikametrový pohlavní úd a obligátní kosočtverec, k tomu ještě přibylo několik nápisů. Práce jim šla celkem od ruky, za chvíli měli své " umělecké" dílo hotovo. Jestli se jim podařilo uchvátit nějaké dívčí srdce, není známo. 

Na video se můžete podívat zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru