V lesíku u Kamenné ulice hořelo
Požár v lesíku sice nebyl veliký, ale svépomocí oheň strážníci už uhasit nezvládli. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Při kontrole v ulici Kamenná v Chomutově zahlédli strážníci městské policie stoupající dým z nedalekého lesíku. Okamžitě se běželi přesvědčit, zda je na místě skutečně požár a jestli ho mohou uhasit svépomocí.

Ohnisko bylo větší, proto přivolali hasiče. Zároveň si hlídka všimla, že při jejich příchodu byla na místě nějaká žena. Ta ovšem okamžitě začala vysvětlovat, že s požárem nemá nic společného. Uvedla, že přišla jen chvíli před strážníky, ale bohužel nikoho, kdo by oheň založil, neviděla. Ani neviděla kohokoli z místa odcházet. Oheň se naštěstí nestačil rozhořet, po příjezdu ho hasiči za malou chvilku zlikvidovali.

0806lespozar1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru