Jirkov zřídil speciální formulář na stížnosti. Je anonymní
Ilustrační foto. Zdroj: facebook/město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Překážející kontejner, černá skládka, chybějící zábradlí, rozbité koše ... Vidíte kolem sebe věci, na které chcete upozornit radnici v Jirkově? Nově teď můžete využít jednoduchého formuláře na webových stránkách města, kam můžete svou stížnost napsat. A to klidně i anonymně.

Formulář je jednoduchý. Nemusíte ani řešit, na koho konkrétně se máte obrátit. Stačí jen napsat svůj podnět, případně přidat fotografii. Pokud přidáte svůj e-mail, z radnice vám navíc přijde upozornění, kdy a jak byla vaše stížnost vyřešena. Město bude zároveň na webových stránkách zveřejňovat všechny podněty a jejich řešení.

„Lidé často podobné stížnosti či upozornění řeší na sociálních sítích, ale k nám na radnici se ta informace nedostane,“ vysvětluje vedoucí odboru vnitřní správy a vztahů k veřejnosti Jitka Řeháková. Řada lidí se na město začala obracet přes oficiální facebookovou stránku, ale tuhle sociální síť nevyužívá každý. Proto město zřídilo jednoduchý elektronický formulář.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru