V Kadani se otevřelo koupaliště, čeká na vás několik novinek
Koupaliště v Kadani. Zdroj: facebook/Jiří Kulhánek
Chomutov

Kadaň – V Kadani se ve čtvrtek 1. června otevřelo koupaliště. Na návštěvníky čeká několik menších novinek, vstupné zůstává stejné jako v loňském roce.

A na co se návštěvníci mohou těšit? „Nová místa na ležení u bazénu, mlhoviště, povrchy u skokanských můstků, posezení na terase,“ vyjmenoval novinky starosta Kadaně Jiří Kulhánek, který o finišujících přípravách koupaliště na novou sezónu informoval na svém facebooku.

Koupaliště je otevřeno od 9.00 do 20.00 hodin. Celodenní vstupné přijde na 40 korun, důchodci zaplatí 25 korun, děti do 120 centimetrů mají vstup zdarma. Za 100 korun lsi můžete zakoupit rodinné vstupné. Lze si pořídit též zlevněné vstupenky na ranní a večerní kondiční plavání.

0206koupaliste2

0206koupaliste1

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru