Kadaň - Hasiči hodinu a půl před sobotní půlnocí lokalizovali celodenní požár domu na kadaňské Rafandě. Kvůli ohni, který začal pravděpodobně pod opravovanou střechou, musela být evakuovaná stovka lidí.

"Ve 22:32 lokalizovaly hasičské jednotky požár střechy domu v Kadani," informoval v noci mluvčí hasičů v Ústeckém kraji Lukáš Marvan. U ohně zasahovalo dvanáct jednotek z devíti obcí.

Předběžné odhady škod hovoří o deseti milionech korun. Proč začal zuřit ničivý požár, začnou vyšetřovatelé zjišťovat v neděli dopoledne. "Vyšetřování příčin požáru začne ráno v 9 hodin ohledáváním požářiště," dodal mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru