Jízdenky na oblíbené Pohádkové safari jsou už v prodeji, nově je pořídíte on-line
Pohádkové safari 2016. Foto: Martin Šopf
Chomutov

Chomutov – Chomutovský zoopark začal nově prodávat lístky na oblíbené srpnové Pohádkové safari. Jízdenky si od dnešního dne (1. června) můžete koupit on – line. Na vstupní pokladně zooparku lístky už v prodeji nebudou. Na místě konání akce potom budou k mání pouze jízdenky, které zoopark nevyprodá v předprodeji.

A jak si lístky na Pohádkové safari objednat? Je to jednoduché. Stačí na webových stránkách zooparku vyplnit formulář, specifikovat o kolik jízdenek pro dospělého a pro dítě se jedná a formulář odeslat. Na e-mail přijdou objednateli údaje k platbě, kterou je nutné provést bankovním převodem do čtrnácti dnů od objednání, a unikátní kód, který předloží v den konání akce v zooparku a za který získají jízdenky.

0106pohadkovesafari2

Cesty do světa bytostí z českých i zahraničních pohádek se uskuteční tradičně druhý a třetí srpnový víkend. Přesné datum konání akce je 11., 12., 18. a 19. srpna. První vůz vyjede vždy v 18:00 hodin. Cesta, během které potěší děti i dospělé více než sedm desítek nejrůznějších pohádkových postaviček, trvá asi hodinu. Návštěvníci mohou po celou dobu sledovat dění z pohodlí sedadel safari expresu a zoovláčku.

Jízdenky nebude v letošním roce možné zakoupit na vstupní pokladně zooparku. Na místě konání akce potom budou v prodeji pouze jízdenky, které zoopark nevyprodá v předprodeji.

0106pohadkovesafari3

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru