Rozruch na magistrátu: Naštvaný muž tady házel nanukáčem
Muž, který se rozčiloval na magistrátu. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – O rozruch na chomutovském magistrátu se před několika dny postaral jistý muž, který si zde chtěl něco vyřídit. Přišel ovšem v pátek, kdy nebyl úřední den, a nechtěl pochopit, že se mu tedy nebude nikdo z úředníků věnovat. Konflikt musela řešit městská policie.

Potíže s rozhořčeným mužem měla strážnice, která na magistrátu dohlíží na bezpečnost pracovníků. Snažila se mu vysvětlit, že v pátek na úřadu nic nevyřídí, ale marně. Muž začal být agresivní, křičel a tvrdil, že jde o rasismus. Nakonec ze vzteku mrštil na zem nanukovým dortem.

Strážnice tedy okamžitě zakročila, vyzvala muže, aby po sobě uklidil, na což naprosto nereagoval. Následně se proti zákroku strážnice bránil a byl dál agresivní. Na místo byla proto přivolána hlídka městské policie. Ani po jejím příjezdu se muž nezklidnil, nakonec byl tedy strážníky z budovy magistrátu násilím vyveden.

Celý incident bude řešit přestupková komise. Muž totiž tím, že neuposlechl výzvy úřední osoby, spáchal přestupek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru