Neviděli jste tohoto muže? Hledá ho policie
Zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutov – Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po 39letému Radkovi Skokanovi z Křimova. Je podezřelý z rozsáhlé majetkové trestné činnosti.

Hledaný muž je 170 až 180 centimetrů vysoký, má střední postavu, hnědé vlasy a hnědé oči. K trvalému pobytu je sice přihlášen v Křimově, ale v místě bydliště se nezdržuje.

Veškeré informace k hledanému muži můžete sdělit na kterékoli policejní služebně nebo operátorům na bezplatné lince 158. Popřípadě můžete i volat přímo na služebnu chomutovské policie - 974 447 700 popřípadě použít e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru