Nepochopitelné! Babička vyhodila dceru i s vnoučetem v noci na ulici
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Na ulici skončila v noci v Chomutově mladá žena se svým malým dítětem. Z domu ji vyhodila její vlastní matka. O případu informovali strážníci městské policie.

Žena s malým dítětem na klíně seděla v noci na obrubníku v ulici 5. května. Vzbudila pozornost jednoho z občanů, který zavolal na městskou policii. Hlídka na určeném místě skutečně spatřila mladou maminku, která se klepala zimou a v náručí svírala své dítě. Strážníci ji vzali ohřát se k sobě do auta, kde jim žena řekla, co se stalo.

Bydlela nějaký čas u své matky, ale soužití doprovázely od začátku konflikty. Poslední z hádek vyvrcholila vyhozením mladá ženy i s dítětem z bytu. Kvůli tomu, že byla noc, nepodařilo se ženě dovolat nikomu, kdo by ji alespoň na jeden den ubytoval. Strážníci se pokoušeli zajistit matce s dítětem ubytování na některé z chomutovských ubytoven, ale neúspěšně. Nakonec ženě pomohla její kamarádka, která se ozvala a nabídla jí azyl. Hlídka městské policie mladé matce pomohla se bezpečně dostat do místa bydliště její známé.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru