Muže zasáhlo několik střel! Policisté v neděli sdělili podrobnosti ke střelbě v Chomutově
Vyšetřovatel dnes zašle na Krajské státní zastupitelství v Ústí nad Labem podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby. Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Krajští kriminalisté sdělili oficiální podrobnosti v případu střelby, ke kterému došlo kolem třetí hodiny v noci z pátku na sobotu v ulici Jirkovská v Chomutově. Zemřel při ní jeden člověk. Zadržený muž byl obviněn z vraždy.

Podle výsledků dosavadního vyšetřování slyšel muž (ročník 1980) v nočních hodinách z ulice hluk, z okna panelového domu uviděl dodávku, jejíž řidič boural do zaparkovaných aut a vozidlem najížděl do osob, které stály před domem na chodníku. "Ihned poté vyšel s legálně drženou zbraní před dům, kde začal na auto, které právě v té chvíli projíždělo kolem něj, střílet. Muže (ročník 1983), který dodávku řídil, zasáhlo několik střel a utrpěl vážná zranění, kterým na místě podlehl," sdělil v neděli policejní mluvčí Daniel Vítek.

"Přivolaní policisté podezřelého, který na hlídku čekal na místě činu a ke střelbě se doznal, bezprostředně poté zadrželi, následně byly ve věci zahájeny úkony trestního řízení a dnes v dopoledních hodinách bylo zahájeno trestní stíhání zadrženého pro zvlášť závažný zločin vraždy," uvedl Daniel Vítek.

Vyšetřovatel dnes zašle na Krajské státní zastupitelství v Ústí nad Labem podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby. "Pokud bude muž uznán vinným ze spáchání trestného činu, ze kterého byl obviněn, hrozí mu trest odnětí svobody na dvanáct až dvacet let," dodal policista.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru