Ústecký kraj, Chomutovsko – Co vymyslet za zábavu o víkendu? Máme pro vás hned patnáct tipů. Vyberou si sportovci, milovníci hudby, psů, koček či krásných aut i žen. Podpořit můžete také dobrou věc.

Burčáková slavnost

V chrámeckém vinařství se v sobotu koná Burčáková slavnost. Můžete se těšit na ochutnávku burčáku, všech druhů vín a moštu, řemeslný trh a program pro děti: kreativní dílny, lesní pedagogika, jízda na koni, skákací hrad. Při dobrém počasí se můžete podívat na ukázku sklizně a zpracování hroznů. Vstup i parkování zdarma. Vinařství můžete navštívit mezi osmou a osmnáctou hodinou.

Rychlá i vytuněná auta a erotická myčka na autodromu

V rámci závodů sprintů bude po celý den 12.10. v depu na mosteckém autodromu probíhat také již známá Carbonia FK Tuning Show IV. pro příznivce krásných a pečlivě upravených automobilů, jež si také přijdou na své. Budete moci shlédnout závody přímo z depa a přípravy jednotlivých teamů v boxech, různé exhibice např. čtyřkolek, můžete přihlásit svůj vůz do soutěže Show and Shine – srazová soutěž o nejhezčí tuningový vůz o ceny, shlédnete Erotickou myčku krásných slečen, zařazeny budou divácké soutěže o ceny, Simulátor F1, taneční vystoupení, přezouvání kol s pneu na čas o ceny, losování diváku o svezení na dráze závodním vozem aj. Program je i následující den v neděli. Jede se tříhodinový vytrvalostní závod. V sobotu se platí stovka, nedělní vstup je zdarma.

Farmářské trhy

Severočeské farmářské trhy se konají v sobotu dopoledne před mosteckým Repre. Nakoupit převážně místní produkty můžete mezi osmou a dvanáctou hodinou.

Kdo je nejlepší psovod?

Město Litvínov a Městská policie Litvínov pořádají v sobotu v areálu litvínovské lukostřelnice (poblíž hřbitova) čtrnáctý ročník Závodu o putovní pohár města Litvínova pro psovody městských i obecních policií a ostatních ozbrojených složek. Závodí se od osmi do osmnácti hodin.

Cena tanečního studia Kamily Hlaváčikové

V tanečním sálu mosteckého Hotelu Domino se uskuteční v sobotu celorepubliková taneční soutěž pro páry hobby dance v kategoriích děti, junioři a dospělí. Začíná se v deset hodin. Za vstupné zaplatí děti padesát, dospělí sto korun.

Podpořte ženy s rakovinou prsu

Již potřetí organizuje Aliance žen s rakovinou prsu celostátní akci pro veřejnost se symbolickým názvem "Plaveme prsa!", kterou se zapojila do mezinárodní kampaně Breast Health Day vyhlašované každoročně koalicí Europa Donna. Letos se „prsa" plavou v šestnácti městech, Most je mezi nimi. Na aquadrom můžete přijít mezi 10. a 17. hodinou. Smyslem této akce je upozornit na dobrou prognózu v případě včasné léčby zhoubného nádoru prsu, na možnosti kvalitního života vyléčených žen a na význam podpory v průběhu léčby i po ní.

Squashový turnaj

Tornádo Sport v Mostě zve na otevřený squashový turnaj, který se koná v rámci projektu "SPORTMÁNIE 2013. Prezentace od 9 do 9.30 hodin

Podpořte hokejbalisty

Mostečtí hokejbalisté hostí v sobotu v areálu netradičních sportů (za gymnáziem) tým HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice. Přijte podpořit tým HBC Pento Most na cestě za vítězstvím, od 15 hodin.

České klenoty jako opravdové

V Lounech se můžete o víkendu podívat na kopii Svatováclavské koruny. Je vystavena v Oblastním muzeu Louny až do pondělí. Muzeum je otevřené mezi 9. a 17. hodinou, v pondělí mezi 9. a 13. hodinou.

Závody psích spřežení

Pátý ročník závodů psích spřežení se koná v sobotu ve Vroutku na Žatecku. Vroutecký sprint startuje mezi devátou a desátou hodinou. Připravený je doprovodný program: ukázka sportovní kynologie, závody dětí se psem či vystoupení profesionálních psovodů.

Kočičí výstava

V žatecké Křížově můžete v sobotu i neděli obdivovat krásná zvířata na výstavě koček. Otevřeno je od 13. do 17. hodiny. Koupit si můžete i doplňky potřebné pro chov koček či si můžete nějakého čtyřnohého mazlíčka osvojit.

Někdo se dívá

Jitka Mésárošová provede estrádní show s názvem Někdo se dívá, která začne v sobotu od 19.30 v Kulturním domě v Teplicích. Na programu je reprezentace butiku, taneční vystoupení, vlasová show i dražba květin. Vstupné je 160 korun.

Poslední růže od Casanovy

Katedra zpěvu a operní režie HAMU uvede v sobotu od 16 hodin ve spolupráci se správou Státního zámku Duchcov ve Valdštejnském sále duchcovského zámku hudební romantickou komedii "Poslední růže od Casanovy" v režii Michala Lieberzeita. Během představení zazní díla Wolfganga Amadea Mozarta a Ludwiga van Beethovena. V rolích Giacoma Casanovy, hraběnky Valerie, hraběte Josefa Karla z Valdštejna, Adama Františka z Valdštejna a dalších postav se představí studenti Hudební a taneční fakulty Akademie múzických umění v Praze, která je spolupořadatelem akce.

Sraz zaniklých obcí

V duchu přátelského posezení se koná sraz zaniklých obcí v kulturním domě Fonátna v Bílině. Obyvatelé bývalých obcí Radovesice, Hetov, Dřínek, Lýskovice a Chotovenka se sejdou v sobotu v 15 hodin.

Vyrobí strašidýlka z dýní

V zahradnictví Dvořák a syn v Teplicích budou o víkendu vyřezávat dýně. V sobotu i v neděli od 9 do 18 hodin si mohou lidé přijít vyrobit vlastní dýňové strašidlo. Připraven je doprovodný program a také ochutnávky dýňových specialit. Kdo přijde v dýňovém kostýmu, dostane kytičku zdarma.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru