Zakázali mu řídit, přesto si troufl sednout za volant náklaďáku
Ilustrační foto. Zdroj: archiv Policie ČR
Chomutov

Chomutov – Celkem běžně chytají policisté za volantem aut motoristy se zákazem řízení. Většinou ale tito hazardéři sedí v osobních autech. V neděli 21. května ráno ale hlídka v Chomutově zadržela muže, který s vysloveným zákazem řízení řídil náklaďák.

Policisté 40letého muže zastavili ve Vinohradské ulici. „Následná kontrola odhalila, že za volantem nemá co pohledávat. Příslušná komise chomutovského magistrátu mu totiž v březnu letošního roku vyslovila roční zákaz řízení motorových vozidel,“ řekla policejní mluvčí Marie Pivková.

Čtyřicetiletý muž se nyní bude zodpovídat z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za který v krajním případě hrozí až tři roky ve vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru