Zoufalá žena se nemohla dostat za postiženou sestrou. Dveře se marně pokoušeli otevřít sousedi i strážníci
Dveře se pokoušeli otevřít sousedé i strážníci, zámek ale odolal. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Strážníci Městské policie v Chomutově byli vysláni do ulice Zahradní, kde je čekala zoufalá žena, která si nedopatřením zabouchla dveře bytu a uvnitř zůstala její postižená sestra.

Po příjezdu na místo strážníci zjistili, že se otevřít byt už pokoušeli sousedé, ale bez výsledku, jen drobně dveře poškodili. Dovnitř bytu se zkusili dostat i strážníci, ale ani jim se to bez patřičných nástrojů nepodařilo. K domu v tu chvíli už přijeli hasiči, které žena též zalarmovala. Než se ale dostali k bytu, tak se na místo dostavila dcera oznamovatelky, která matce přivezla náhradní klíče. Zoufalá žena se tak konečně dostala za svou sestrou, ta byla naštěstí zcela v pořádku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru