Zrekonstruované kino navštívilo už přes 5 tisíc diváků. Nejvíc jich přišlo na Šmouly
Kino se po rekonstrukci znovu otevřelo letos na začátku února.
Chomutov

Klášterec nad Ohří – V nově zrekonstruovaném kláštereckém kině Egerie se za prvního čtvrt roku odvysílalo 129 filmů. Na jedno představení přišlo v průměru 42 diváků. Vyplývá to z údajů, které zveřejnila klášterecká radnice.

Kino se po rekonstrukci znovu otevřelo letos na začátku února. Promítalo se 81 dnů, ve kterých se odvysílalo 129 filmových představení. Tato představení vidělo 5 371 diváků, což je v průměru 42 diváků na představení.

Nejvíce diváků přilákal film Šmoulové: zapomenutá vesnice (546 diváků), na druhém místě skončil Anděl Páně 2 se 436 diváky a třetí příčku obsadil erotický trhák Padesát odstínů temnoty, který v kláštereckém kině zhlédlo 409 návštěvníků.

Město využívá prostory kina i k dalším událostem, na konci dubna se zde konala konference Destinační agentury Dolní Poohří nazvaná Stop & Stay a konají se zde také setkání s veřejností na různá témata – projednání územního plánu, plánovaná rekonstrukce ulic a další.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru