Kamencové jezero je už otevřené! Zrekonstruované chatky září novotou
Interiér zrekonstruované chatky.
Chomutov

Chomutov - Vstupní pokladny Kamencového jezera se otevřely již 1. května. Zatímco návštěvníci odpočívají a sluní se na travnatých plochách a bočních menších molech, pracovníci zooparku dokončují rekonstrukci chatek, v nejbližších dnech bude navezen nový písek na pláže.

„Všechny chatky byly vymalovány a vyměnili jsme nevyhovující spotřebiče. První čtyři chatky prošly kompletní rekonstrukcí. Byly vybaveny novými spotřebiči, novou podlahovou krytinou a novým nábytkem v designu borovice,“ vyjmenovala vedoucí Kamencového jezera Hana Šťastná. Zrekonstruovány byly i společné sprchy v ubytovně Solárium a v nejbližších dnech bude navezen nový písek na pláže.

0405chatky

Návštěvníci mají stále možnost využít i několik sportovišť v areálu. K dispozici je volejbalové a basketbalové hřiště, stůl na ping pong, minigolf a půjčovna pramic, šlapadel a paddleboardů. „Voda v jezeře má výbornou kvalitu, pravidelně odebíráme vzorky. Díky výjimečnému složení vody tu nehrozí výskyt sinic. Přesné chemické složení vody a informace o novinkách nebo aktuální ceník najdou zájemci na webu www.kamencovejezero.cz ,“ dodala Hana Šťastná.

Omezení se v současné době týká pouze nudistické pláže, která je dočasně ze stavebních důvodů uzavřena.

0405chatky2

0405chatky3

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru