AKTUÁLNĚ: Byt na Kamenné v plamenech! Nad ránem ho zachvátil požár
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Pět jednotek hasičů vyjíždělo ve čtvrtek po páté hodině ranní na chomutovské sídliště Kamenná k požáru výškové budovy.

"Při požáru se tři lidé nadýchali kouře, ošetřila je Zdravotnická záchranná služba. Požár zasáhl celý byt. Dům byl evakuován. Byla vypnuta voda ve stoupačkách. Hasiči požár lokalizovali v 5:30 a zlikvidovali v 7:55. Vodu ze spodních bytů odsáli. Příčina požáru a škoda se vyšetřuje," uvedl mluvčí hasičů v kraji Lukáš Marvan.

U bytu v panelovém domě je na snímku, jehož autorem má být Terka Pérková, patrné, že je již celý v plamenech. Zveřejnili jej na svém facebookovém profilu jirkovští dobrovolní hasiči.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru