Na hřiště v Sadové ulici se vrátila originální knižnička
Originální knižnička na hřišti v Sadové ulici. Zdroj: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří – Na hřiště v Sadové ulici v Klášterci nad Ohří se vrátila originální knižnička. Loni v září ji někdo zničil. Město se poté rozhodlo, že novou knižničku nechá vyzdobit studenty, aby vypadala lépe a nová podoba třeba odradila i případné vandaly.

Knižnička vznikla ze staré ledničky. Originálně ji vyzdobili studenti a pedagogové Gymnázia a SOŠ. Autorkou vítězného výtvarného návrhu knižničky je Klára Kutišová z kvinty. Projekt zvaný Knižničkování doplnila premiéra pohádky Půlnoční pramen, kterou zahrála divadelní skupina The Brokes. Pohádku napsala učitelka Gymnázia a SOŠ Miloslava Koubová, je inspirována kláštereckými reáliemi.

V pouliční knižničce najdou lidé různé druhy knih, které si mohou půjčit, aby si na hřišti ukrátili dlouhou chvíli. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru