Jirkov – Jirkovská policie vyšetřuje incident, který se stal po Silvestrovské půlnoci v Ervěnické ulici. Podle jedné z verzí tady měli být bezdůvodně brutálně zmláceni manželé dvěma Romy, policie zatím případ prezentuje jako hromadné napadání pěti lidí a vyšetřuje ho jako výtržnictví.

0601policejniauto

Illustrační foto

Incident se stal 1. ledna kolem třetí hodiny nad ránem. „Policisté si při obchůzce všimli většího počtu lidí na chodníku před domem. Na místě následně zjistili, že zde došlo ke vzájemnému napadení tří mužů a dvou žen,“ uvedla policejní mluvčí Marie Pivková. Hlídka dva muže po jejich ztotožnění převezla na policii. Další muž a dvě ženy podle informací policie nic řešit na místě nechtěli. „Byli proto vyzváni, aby se dostavili následující den k sepsání výpovědi, což neučinili. Přivolat záchrannou službu odmítli a odešli do místa svého bydliště,“ dodala Pivková.

Informace o rvačce se již objevily v několika médiích, kde se k incidentu vyjadřovali manželé, kteří měli být napadeni. Uváděli, že šli doprovodit příbuznou, když potkali dva Romy, kteří cosi vykřikovali. Žena si údajně myslela, že zdraví, a tak jim popřála vše nejlepší do nového roku. Jeden z mužů se k ní ale znenadání rozběhl, začal jí sprostě nadávat a dal jí pěstí. Manžel svoji ženu začal bránit a schytal rány i on.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru