Klášterec nad Ohří - Na Tři krále v pátek 6. ledna vytvoří obyvatelé Klášterce opět originální světelnou kometu. Průvod začíná u střediska Centrum v 18.00 hodin.

0601kometa

Loni se Klášterečtí se svojí originální světelnou kometou zapsali do knihy rekordů. Foto: Roman Novotný

Organizátoři zvou všechny děti i dospělé, aby pomohli rozzářit chvost Komety 2017. Velbloud Bloud, který kráčí s karavanou Tří králů, totiž ztratil cestu a neví, kudy má putovat do Betléma. Musí najít nejen Tři krále, ale také Ježíška, protože pro něj nese dary.

Přineste si jakékoliv světlo (baterku, čelovku, lampión, svítící meče, prostě cokoliv, co vydává záři) a přijďte 6. ledna 2017 k obchodnímu středisku Centrum, odkud v 18:00 průvod s velikou světelnou kometou vyjde. Půjde kolem Domu pro seniory, přes sídliště u Panoramy, ulicí Sadová, přejde přes E13 a bude dále pokračovat kolem gymnázia až ke kostelu Nejsvětější Trojice, kde pro vás soubor The Brokes z Gymnázia a SOŠ Klášterec připravil krátké divadelní představení o vánoční kometě. Můžete se připojit kdekoliv na trase.

Loni se Klášterečtí se svojí originální světelnou kometou zapsali do České knihy rekordů. Psali jsme zde:

[article]4393[/article]

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru