Chomutovsko –Sníh na silnicích komplikoval ve středu 4. ledna ráno dopravu také na Chomutovsku. Hasiči od půl šesté do osmi hodin vyjížděli ke třem nehodám.

0401hasicikamiony

Kadaňští hasiči vytahují kamion, který se zasekl u Pětipsů. Foto: hasiči Kadaň

V 5:37 hodin u Kadaně došlo k dopravní nehodě osobního auta a autobusu. Nikdo nebyl naštěstí zraněn. V 7:03 hodin u Zahořan sjela dodávka mimo vozovku. Vůz vytáhli dobrovolní hasiči z Radonic. Krátce před osmou hodinou havaroval kamion u Hrušovan , byl zalomený v příkopu. Řidič vyvázl bez zranění.

Hasiči z Kadaně pomáhali vyjet kamionům od obce Pětipsy ke křižovatce u hradecké rozvodny. Zasekla se tady hned tři nákladní auta, dva kamiony vytáhli hasiči, v jednom případě pomohl traktor.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru