Chomutov - Podomní či jiný prodej je v Chomutově již několik let zcela zakázán. Hovoří o tom jasně městská vyhláška. Přesto strážníci městské policie čas od času dopadnou přestupce, který tržní řád porušuje. Nápomocny velmi často bývají právě policejní kamery.

 

Přestupci na ulici. Foto: Městská policie Chomutov

Zrovna včera 20. května hodinu a půl po poledni v kruhovém objezdu v Palackého ulici uviděl dispečer kamerového systému na monitoru muže a dvě ženy, kteří nabízeli kolemjdoucím nějaké drogistické zboží. "Na místo vyslaná motohlídka pak dotyčné objevila v nedaleké Wolkerově ulici. Dvě ženy ze Slovenska a jeden mladík z Teplic, všichni z řad nepřizpůsobivých, tvrdili, že parfémy koupili ve vietnamském obchodě," říká k případu Vladimír Valenta, mluvčí chomutovských strážníků.

"Chtěli je prý věnovat příbuzným, které hodlali navštívit. Pak si ale uvědomili, že potřebují peníze na zpáteční cestu, tak zboží nabízeli k prodeji. Tento svůj příběh za pár dní budou muset ještě vysvětlit u přestupkové komise," dodává Vladimír Valenta.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru