Chomutov – Vyhrát si peníze na dovolenou nebo balíček mají možnost návštěvníci Pokrušnohorského zooparku. Ten totiž letos slaví své čtyřicáté výročí od založení.

Vedoucí propagace Martina Pelcová uvedla, že ke každé zakoupené vstupence dostane návštěvník od úterý 16. února do pátku 24. dubna slosovatelný lístek. „Poté už stačí vyplnit kontaktní údaje a vhodit lístek do nádoby na pokladnách. V sobotu 25. dubna vylosujeme deset výherců permanentních vstupenek a balíčků s propagačními předměty zooparku na akci Chomutovské slavnosti a 40 let zooparku. Jednoho z výherců navíc odměníme poukázkou v hodnotě 2 000 korun od cestovní kanceláře Firo tour na zakoupení libovolného zájezdu. Čím častěji zoopark Chomutované navštíví, tím větší mají šanci vyhrát," doplnila Pelcová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru