Chomutov – Pondělí, 15.15 hodin, mladý muž vytáčí linku Městské policie. Veliteli směny sděluje, že má velké problémy, nezvládá je a chce skočit z mostu. Pro svůj zoufalý čin vybral ten nad „třináctkou" na Písečné.

městská172

Na udané místo vyslali strážníci okamžitě motohlídku, natočili kamery a „sebevraha" drželi na telefonu. „Velitel směny s mužem po celou dobu komunikoval. Když hlídka dorazila, byl již pán za zábradlím přímo nad frekventovanou vozovkou. Jednou rukou se držel a druhou stále telefonoval se strážníky. Možná i díky tomu si zachránil život," popisuje napjatou situaci mluvčí Městské policie Chomutov Vladimír Valenta.

Za pár minut pak bylo po všem. „V nepozorovanou chvíli přiskočil jeden ze strážníků, uchopil muže za oděv a přetáhl ho přes zábradlí zpět. To už byla na místě také záchranná služba, která si dotyčného odvezla do nemocnice." říká Valenta a závěrem uvádí motiv činu, „šestadvacetiletý muž z Děčína, v současné době přebývající na chomutovské ubytovně, vypověděl, že se pohádal se svými příbuznými, tak se opil a šel na most vše ukončit."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru