Chomutov - Zajímavý přístup ke svému vozidlu předvedl jeho majitel. Nechal ho nezajištěné na ulici. Když se strážníci snažili pomoci a  složitě se dopátrali vlastníka, poslal je "k šípku".

Auto s otevřenými okny. Majitel sedí v hospodě a hraje karty. Foto: MP Chomutov

"V pátek 13. února v pravé poledne oznamovatel veliteli směny telefonicky sdělil, že v Hutnické ulici stojí zaparkované osobní vozidlo Ford, který ma otevřená okna," uvedl mluvčí strážníků Vladimír Valenta. Na místo tedy vyjeli městští policisté, které 53letý volající zavedl k nezajištěnímu autu. "To mělo opravdu otevřena okna dokořán u řidiče, spolujezdce a také u zadních dveří. Hlídka poté lustrací zjistila majitele a zašla za ním domů. Na bouchání a zvonění ale nikdo nereagoval. Ve spolupráci s Policí České republiky se podařilo strážníkům získat telefonní číslo na majitele," popisuje snažení mužů zákona Vladimír Valenta.

Když mu následně zavolali, reakce řidiče byla podivuhodná. Sedí v hospodě a zrovna má rozdané karty. Ke svému autu se prý nedostaví. "Motohlídka tedy místo opustila a jela plnit další úkoly," dodal mluvčí strážníků.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru