Chomutov - Nebere ohledy na sousedy a je jí to srdečně jedno. Drzé chování dvaatřicetileté ženy romské národnosti překvapilo i strážníky Městské policie. Ti zasahovali dnes o půlnoci na chomutovském sídlišti Kamenná, hlídku přivolali sousedé, kteří kvůli hlasité hudbě nemohli spát.

repro132

Část první: „Ano, zaplatím."

„Jakmile motohlídka přijela na místo, slyšela po domě rozléhající se muziku. Když poté dotyčná žena z řad nepřizpůsobivých otevřela dveře, uznala, že přestřelila a souhlasila s blokovou pokutou," popisuje první dějství noční story mluvčí chomutovských strážníků Vladimír Valenta.

Část druhá: „Půjdete od válu."

Když ale posléze mělo dojít na placení, žena si celou věc rozmyslela. „Začala hlídce tvrdit, že nevidí důvod, proč by měla hudbu vypínat, jelikož do zaměstnání stejně nechodí a nemusí tudíž brzy vstávat. Ještě dodala, že ostatní ji stejně nezajímají. Prý se nenechá šikanovat a rozhodně půjde na magistrát se žádostí o vyhazov strážníků, kteří ji řešili. Na závěr uvedla, že pokutu od přestupkové komise stejně nezaplatí, o to se prý postará sociálka," uvádí Valenta s dovětkem, že přestupkové řízení paní tak jako tak nemine.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru