Chomutov – Policie České republiky vyhlásila celostátní pátrání po čtyřiadvacetileté Anetě Parizekové z Chomutova, pohřešovaná žena byla naposledy viděna v pondělí 2. února kolem dvaadvacáté hodiny večerní v ulici Palackého v Chomutově. Do místa trvalého pobytu se do současné doby nevrátila a ani o sobě nepodala žádnou zprávu.

parizekova112Popis osoby

„Aneta Parizeková je asi 160 cm vysoká, hubené postavy, má rovné, středně dlouhé odbarvené blond vlasy, modré oči (na pravé oko šilhá). Zdánlivé ženino stáří je 18 až 20 let. Naposledy na sobě měla hnědou koženou bundu, světle modré džíny a černé kozačky," uvádí k popisu policejní mluvčí Marie Pivková a dodává, „žádáme veřejnost, aby informace k výskytu pohřešované sdělila na oddělení pátrání chomutovské policie (tel. + záznamník 974 433 336) nebo na linku 158. Děkujeme za spolupráci."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru